З гэтым мяккім духмяным яблычным печывам восень будзе не такой пахмурнай

Без гэтага печыва па рэцэпце славутай амерыканскай тэлевядоўцы Марты Сцюарт у нашай сям'і не абыходзіцца ўжо каторая восень. Мяккае, духмянае, яно дадасць утульнасці дажджліваму вечару альбо падсалодзіць пахмурны ранак. Вельмі рэкамендую.

18.11.2017 / 09:10

Вам спатрэбіцца:

Як гатаваць:

1. Змяшаць абодва віды мукі з содай, соллю і прыправамі.

2. Асобна ўзбіць мяккае масла з цукрам. Дадаць па адным яйкі, пасля кожнага добра ўзбіць. Дадаць малако, яшчэ крыху ўзбіць.

3. Паступова ўсыпаць мучную сумесь у масляную, добра перамяшаць. 

4. Дадаць у цеста разынкі і дробна парэзаныя яблыкі, перамяшаць. 

5. З цеста дзеля большай эстэтычнасці прапануецца скачаць невялікія шарыкі, але яно атрымліваецца мяккім і даволі ліпкім, таму я выкладваю яго на бляху проста лыжкай. Увага: цеста расцякаецца ў духоўцы, таму пакідайце паміж печывам дастаткова месца. 

6. Выпякаць на 180°С 15-20 хвілін. 

Гатуйце таксама:

Юлія Міцкевіч